Tuborg Havnepark 16, 4. tv., 2900 Hellerup

Lys og indbydende liebhaverlejlighed med smuk og fri udsigt

Velkommen til en sjældent udbudt lejlighed på 4. sal med smuk og fri udsigt. Indbydende opgang med elevator direkte fra parkeringskælderen og op til 4. sal, hvor lejligheden ligger til venstre i bebyggelsen med hele to store altaner.

Lejligheden ligger som en af de bedste og her på 4. sal har du den smukkeste udsigt over havnen, ind imod byen og kig til Øresund. Lyset er helt fantastisk.

Lejligheden er indrettet med rummelig entré med indbygget skab. Stort køkken alrum med store vinduespartier og udgang til den store altan fra både køkkenet og fra spiseafdelingen. Køkken alrummet er i delvis åben forbindelse med den store opholdsstue, hvor du har udgang til lejlighedens 2. altan. Godt gæsteværelse/kontor med udgang til lejlighedens 2. altan og med indbyggede skabe. Gæstebadeværelse med bruseniche. Forældresoveværelse med udgang til lejlighedens store altan, med indbyggede skabe og direkte adgang til badeværelse med bruseniche og vaskesøjle.

Du har gode indkøbsmuligheder på Strandvejen og i Waterfront. Du er nærmeste nabo til den populære restaurant og vinbar Address, ligesom du kan gå hjem efter en aften i biografen.

Lejligheden har brugsret til parkeringsplads i kælderen og et kælderrum.