Tonysvej 26, 2920 Charlottenlund

281 gennemrenoverede etagemetre - æstetisk, idylllisk og med smukt lysindfald

Dette helt enestående hus ligger midt på Tonysvej - tæt på stien som går op til Christiansvej, som fører dig op til de lækre butikker på Jægersborg Allé. Du kan også vælge at gå ned til Charlottenlund skov via stien fra Rådhusvej til Viggo Rothes Vej og gå ned til Charlottenlund Fort og Søbadet. Bernstorffsparken ligger også som din nærmeste nabo - med andre ord bor du roligt og centralt på Tonysvej.

Huset ligger tilbagetrukket på grunden, så du har den skønneste have med gammel beplantning, æbletræer og en pragtfuld terrasse i hele husets længde og en hævet terrasse ud fra udestuen. Udestuen er isoleret og en integreret del af huset. Overdækning til cykler og et skur til opbevaring med rum til haveredskaber.

Huset er praktisk indrettet og du føler der er god plads i stueetagen, men også et gæstetoilet, som de fleste vægter højt, smukt indbygget garderobeskab med bøjle, hylder og skuffer, vindfang med ølandsfliser og vindue og smukt trappeforløb op til 1. salen. Huset har mange vinduer og døre, hvilket gør huset lyst og indbydende. Snedkerkøkkenet er i delvis åben forbindelse med spisestuen, som er åben ind til opholdsstuen og dobbelte døre ud til udestuen. I opholdsstuen har du den smukkeste indbyggede snedkerreol i hele stuens bredde, to vinduer og dobbelte døre med nedgang til den store fliseterrasse. En suite til spisestuen har du den lækreste udestue med svensk kamin, to vinduer ud til baghaven og vinduer og døre i hele bredden på udestuen med udgang til den hævede terrasse, som er oplagt til lounge.

1. salen er optimalt udnyttet med stort forældresoveværelse med indbygget skabsvæg og udgang til altan og kig over hele haven. To børneværelser, hvoraf det ene har udgang til en stor terrasse. Lækkert flisebadeværelse med bruseniche. 2. salen er også udnyttet til et stort rum.

Kælderen er blevet renoveret og fremstår med et stort skønt hobbyrum med gulvvarme, badeværelse med gulvvarme, fyrrum, disponibelt rum til opbevaring, trapperum, hvor der er lavet skab under trappen, vaskerum med udgang til baghaven.

En perle af et hus, som har gennemgået en større renovering i 2021.