Hans Bruuns Vej 6, 2920 Charlottenlund

Lys, charmerende og detaljerig murermestervilla på eftertragtet og børnevenlig vej - fordi detaljen gør forskellen

På en stille, hyggelig og eftertragtet villavej med flere huse fra 1920´erne, ligger denne helt enestående og renoverede murermestervilla. Villaen er opført i røde mursten, med småsprossede vinduer og med rødt nyere halvvalmet tag. Via stien er du i hjertet af Charlottenlund med lækre butikker på få minutter, ligesom du bor med få minutter i gå-afstand til Charlottenlund Station, Charlottenlund Skov, Fortet, Søbadet og Øresund.

Huset ligger skønt på den yderst solrige grund, hvor solen kan nydes i både forhaven og baghaven. Der er rigelig plads til leg og plads til at samles som familie omkring spisebordet på terrassen. Når du ankommer til det lyse hus, bliver du mødt af den smukkeste originale dør. Ejerne igennem årene har passet godt på huset, så det har været muligt at bevare de originale vinduer og døre. Vinduerne fik sælger kittet og malet i 2021, både udvendigt og indvendigt.

Når du åbner den smukke hoveddør får du en wauw følelse pga. den smukke hall, som er sjældent set i huse i murermestervillaer. Yndigt trappeforløb og højt til loftet med kig til 1. salen og ikke mindst de to skønne stuer en suite. Fra hallen er der også nedgang til kælderen.

Spisestuen har det flotteste lysindfald og er detaljerig med det smukkeste stukloft, og en karnap, som taler lige til hjertet. Der er åbnet op til det lækre snedkerkøkken, som gør køkken-alrummet til familiens foretrukne rum. Stuen, som ligger en suite til køkken alrummet, har en elegant snedker reol og har en hyggelig brændeovn. Godt kontor/legeværelse i stueetagen. Om sommeren står terrassedørene åbent ud til baghaven og forhaven. Mod nord står et smukt og velplejet egetræ fra husets oprindelse i 1928.

1. salen indeholder forældresoveværelse og walk in closet, luksuriøst badeværelse med lækkert terrazzogulv, separat bruseniche og badekar, 2 gode børneværelser, heraf det ene med en indbygget "alkove", som både har en god længde og dybde. En god trappe op til 2. salen (ikke godkendt til beboelse), hvor der er et skønt kontor og/eller legeværelse.

I kælderen er der blevet lagt fliser i 2022. Flisebadeværelse med brus, viktualierum, hobbyrum, vaskerum og disponibelt rum til opbevaring. Der er udgang til baghaven.