Hans Bruuns Vej 10, 2920 Charlottenlund

IMPONERENDE, SMUK, KLASSISK OG GENNEMRENOVERET VILLA

Hans Bruuns Vej er en hyggelig villavej med smukke ældre huse på vejen. Imellem nr. 4 og nr. 6 er der en sti, så du i gå-afstand kan komme til de lækre butikker og gode indkøbsmuligheder på Jægersborg Allé. Du bor også i gå-afstand til Charlottenlund Skov og Charlottenlund Station.

Huset er et smukt klassisk hus fra 1928, opført i røde mursten med rødt tegltag. De hvide småsprossede vinduer fra 2023. Huset er blevet hulmursisoleret i 2023 og der er nyt el fra 2023. Der er gulvvarme i stueetagen (undtagen havestuen) og på 1. sal.

Indenfor bliver du mødt velkommen i den smukke hall med svungen trappe op til 1. salen. Stort køkken alrum med snedkerkøkken fra Handcrafted Interior med fingertappede skuffer og bordplader i marmor. Handcrafted Interior har også lavet de to smukke skabe med glaslåger som passer til køkkenet. I køkkenet er der brændeovn, så du kan nyde, selv om du laver mad eller sidder sammen med familien og spiser. Franske døre ind til opholdsstuen, som har udgang til baghaven og udgang til havestuen, hvor der er lavet en indbygget bænk og du har døre ud til forhaven. I stueetagen er der også gæstetoilet og værelse/kontor med indbygget reol.

1. salen byder på lille repos med indbygget bænk, forældresoveværelse med integreret walk in closet med skabe og skuffer fra Handcraftet Interior, to børneværelser, heraf det ene med indbygget skab og med hems (hemsen er ikke godkendt til beboelse). Flisebadeværelse med to håndvaske, vindue og bruseniche.

I kælderen er der stort flisebadeværelse med brus, viktualierum, hobbyrum, bryggers med vaskemaskine, tørretumbler og et køle-/fryseskab. Stort disponibelt rum til opbevaring. Der er udgang til baghaven fra kælderen.

Haven er utrolig charmerende med både en forhave og en baghave. I forhaven er der en skøn terrasse med plads til både grill og bord og stole. Baghaven er oplagt til leg på den store græsplæne og plads til endnu et spisebord med stole på terrassen. Al flisebelægning er lagt i 2023 og lagt således, at du kan gå rundt om hele huset uden at skulle gå på græs. Der er et stort skur i baghaven. Carport med et mindre skur.