Tjørnevej 25, 2800 Kongens Lyngby

INDBYDENDE, GENNEMRENOVERET OG MED HØJLOFTET KÆLDER PÅ 2,3 METER

I gåafstand til Lyngby Hovedgade ligger denne indbydende og gennemrenoverede villa, som er lige til at flytte ind i. Med denne beliggenhed får du indkøb, en hyggelig hovedgade med caféer og storcentre lige om hjørnet. Her er ligeledes gode daginstitutioner og skoler samt skøn natur i nærområdet og har kun få minutters gåafstand til S-toget, som på 20 minutter får dig ind til centrum af København.

Tilbagetrukket og uforstyrret fra vejen finder du huset på Tjørnevej 25 i et børnevenligt kvarter. Huset rummer 149 veludnyttede kvadratmeter med et stort køkken alrum og stue i et, som er det perfekte rum til børnefamilien. I forlængelse af køkken og stue har du direkte udgang til terrassen, som ligger ugeneret med sol fra morgen til aften omkranset af en nem og charmerende have med gammelt æbletræ og gynge.

Trappen op til 1. salen er placeret centralt, og ovenpå bliver du mødt af en fantastisk loftshøjde og lysindfald. Her finder du et stort soveværelse, et stort badeværelse samt to børneværelser, hvoraf det ene er meget stort, lyst og med en hems, som gør det til det perfekte børneværelse til et eller to børn at dele.

Kælderen på 76 m2 med gulvvarme og 2,3 meter til loftet er fuldstændig integreret i boligen med samme høje standard som resten af huset. Her finder du walk in closet, vinrum, stort disponibelt rum indrettet med kontor og gæsteseng, bryggers samt badeværelse.

Bemærk det lave varmeforbrug på kr. 875,- om måneden ifølge energimærket. Varmepumpe fra 2022.

Voliá, og velkommen til Tjørnevej 25, 2800 Kgs Lyngby.