Stockholmsgade 37, 2. th., 2100 København Ø

BELIGGENHED, BELIGGENHED, BELIGGENHED. EKSKLUSIV OG DETALJERIG HERSKABSLEJLIGHED I EJENDOM MED ELEVATOR

Det svenske kvarter er yderst attraktivt og Stockholmsgade ligger som den mest attraktive af dem alle med grøn udsigt om sommeren og fri udsigt helt til marmorkirken om vinteren. Her er gode parkeringsmuligheder. Holder du af indre København kan du gå derind på få minutter. Her er stille, grønt og de smukkeste områder til en gåtur på Kastellet og Østre Anlæg. Transportmulighederne er helt optimale med både Østerport Station og Metroen, så du nemt kan komme til lufthavnen. Lejligheden er beliggende på 2. sal i en smuk hvidpudset ejendom med herskabelig opgang med elevator i midten af opgangen.

Når du træder ind i lejligheden bliver du mødt velkommen i den rummelige entré med kig til stuerne, som ligger en suite med højt til loftet og dobbelte fløjdøre. Udsigten fra stuerne er fænomenal. De tre stuer en suite er smukke hver især. Den første stue har en smuk pejs og er det oplagte kontor/bibliotek, den midterste stue er den perfekte samtalestue og den sidste stue er den perfekte TV stue med et indbygget skab. Fælles for stuerne er de smukke detaljer med stuklofter, høje vinduespartier, smukke paneler, fyldningsdøre og flotte gulve. I gangen er der en elegant indbygget bænk fra Kvänum med skabe rundt om.

Køkkenet er fra Kvänum, som er kendt for det gode håndværk og lækre løsninger både udenpå og indeni skufferne. Der er virkelig god bordplads, smukt lysindfald og et køkken man har lyst til at lave mad i. Køkkenet er åbnet op, så du har det skønneste køkken alrum med hele 4 vinduespartier. Gæstetoilettet er indbydende med tapet.

Master bedroom er det smukkeste, jeg længe har set. Der er smukt tapet på væggene, som er en fryd for øjet i sig selv, men samtidig fremhæver det alt det hvide træværk og de høje vinduespartier. Der er sat en væg op i soveværelset, så du har sengegavlen op imod væggen og bag væggen har du et eksklusivt walk in closet med lækre skabe og skuffer fra Kvänum. Fra soveværelset har du direkte adgang til badeværelset, som er eksklusivt og optimalt indrettet. Du har dobbelt håndvask, vaskesøjle, seperat bruseniche og vindue.

En imponerende lejlighed i enhver henseende.

Velkommen til Stockholmsgade 37, 2. th., 2100 København Ø.