Alexandervej 6, 2920 Charlottenlund

LIEBHAVERI VED ØRESUND, SØBADET, FORTET OG CHARLOTTENLUND SKOV

Ejendommen er beliggende i det eftertragtede kvarter ved Charlottenlund Skov, hvor børnene leger på vejene. Du har få minutters gang til Charlottenlund Søbad og Charlottenlund Fort. Kvarteret er præget af gamle charmerende villaer fra århundredeskiftet med smukke gamle haver. Her er der også plads til en bil i garagen.

Sælger har renoveret og vedligeholdt ejendommen med de lækreste løsninger og materialer. Taget er røde vingetegl og lagt i 2012 med fast undertag. Vinduerne er de originale, men restaurerede. Allerede i hallen kan du se ind til køkkenet, at materialerne er gennemført til fingerspidserne. Køkkenet fra uno form er eksklusivt i egetræ med fingertappede skuffer og corian bordplade. Køkkenet er fra 2022 og fremhæver kvaliteten i ejendommen, som der tydeligt ikke er gået på kompromis med. I spisestuen er der indbygget reol og smukt vinduesparti. Opholdsstuen ligger i forlængelse af spisestuen og er yderst rummelig med plads til stor sofagruppe og en læsekrog i den utrolig charmerende karnap med indbygget reol og udgang til en hyggelig vestvendt terrasse. I entreén er der to originale døre, der skjuler et skoskab og et garderobeskab.

1. salen byder på 3 værelser, walk in closet og luksuriøst badeværelse med separat bruseniche. Forældresoveværelset har indbyggede skabe under skunken og udgang til altan.

Vindfang med adgang til stueetagen og til kælderen. Kælderen er optimalt udnyttet med stort disponibelt rum, lækkert badeværelse, vaskerum, viktualierum og værksted.

Haven er helt fantastisk og nem at passe. Der er en smuk hæk langs indgangen til hoveddøren og gamle frugttræer. Skøn terrasse med overdækning til grillen, så du nærmest føler, at du har et udekøkken. Haven vender stik syd og vest, og solen kan derfor nydes i fulde drag hele dagen, til den går ned sent ud på aftenen.

Dette er en af perlerne i kvarteret, som sjældent udbydes til salg.