Gardes Alle 24, 2900 Hellerup

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed - det er der bestemt meget om

De fleste kender Richelieus Allé med de flotte ambassader, Hambros Allé for de smukke lindetræer, hvor Gardes Allé løber parallelt med Hambros Allé og har også mange flotte store huse på vejen. Nu udbydes der denne fine et plans villa, som er mere sjældent set på sundvejene.

Da sælger købte huset i 1978 var drømmen en et plans villa på en god adresse og med en nem have. Hvis du tænker samme tanke som sælger, har du en enestående mulighed her.

Huset ligger rigtig fint på grunden med en åben forhave med dobbelt carport. Bag carporten er der et skur, som sælger bruger som et hobbyrum. Resten af haven er helt lukket med have imod syd og terrasse imod vest. Haven er velanlagt med terrasse og en græsplæne, så du kan spille fodbold.

Det er nemt at få en god start på dagen ved at gå i vandet om morgenen eller blot ned til vandet, for at se solen stå op. Du har to verdener - roen ved vandet og for enden af Gardes Allé har du det pulserende miljø på Strandvejen med mange lækre specialbutikker og gode indkøbsmuligheder.

Huset er utrolig godt indrettet med rummelig entré, to badeværelser, et med brus og et med kar. Stort gangareal med plads til kontor og i delvis åben forbindelse med køkkenet. Et meget stort værelse, som oprindelig har været to værelser. Forældresoveværelse med indbygget skabsvæg. Stor vinkelstue med udgang til vestvendt terrasse. I stuen er der god plads til både spisebord og sofagruppe. Der er brændeovn i stuen. Velindrettet bryggers. Havestuen/udestuen (ikke godkendt) er stor og bliver brugt flittigt fra tidlig forår til sent på efteråret.

En god mulighed til dig, som vægter beliggenhed højt og ønsker et mindre hus med en nem have.