Lysagervej 11, 2920 Charlottenlund

GENNEMRENOVERET PERLE PÅ BLIND VILLAVEJ

Der er meget få blinde veje i Charlottenlund. Lysagervej er en af dem. Her er så roligt, at børnene leger ude på vejen - en af de mest børnevenlige i Charlottenlund. Dit barn skal ikke krydse en stor vej, hvis skolen hedder Skovgårdsskolen eller Sct. Joseph Søstrenes Skole. Naturen er indenfor få minutters gåafstand, ligesom det pulserende liv på Ordrupvej og Jægersborg Allé.

Jeg har glædet mig til at præsentere denne ejendom. Gennemført og enestående renoveret med fokus på æstetik, originalitet og moderne funktionalitet - med tydelig forståelse for lækre løsninger. Nyt tag, nye kviste, nypudset facade og totalrenoveret garage med fjernbetjent port. Konsekvent valg af materialer giver en rød tråd igennem hele huset. Alle gulve i stueetagen og på 1. sal er samme flotte egeparket. Der er ens overflader på alle badeværelser med Vola i messing overalt. Det eksklusive snedkerkøkken har fingertappede skuffer, Quooker, Bora komfur med integreret emfang og smukke quarzite bordplader. I åben forbindelse med køkkenet findes grovkøkken i samme stil. De 3 smukke stuer en suite med udgang til haven er en oplevelse i sig selv. Der er høje paneler, fjernbetjent gaspejs, store vindespartier, indbygget reol og udgang til skøn solrig terrasse. Rummelig hall med tilstødende gæstetoilet.

1. salen består af stilfuldt master bedroom med tilhørende walk-in closet, 3 store soveværelser samt kontor/babyværelse. Oprindeligt har der været 6 værelser, hvilket nemt etableres igen, hvis behovet opstår. Tekøkken og 2 lækre badeværelser med bruseniche, det ene tillige med badekar.

Sælger har renoveret kælderen til boligstand. Her er 2 store værelser med brede vinduespartier, luksuriøst badeværelse med både bruseniche og stort badekar, forstue til værelserne, vaskerum, viktualierum og depot. Kælderen har egen indgang og er oplagt til gæste- eller teenageafdeling. Kælderen er dog ikke godkendt til beboelse.

Haven er nem og ugeneret med sol fra morgen til aften. Der er fjernvarme.

En perle af en ejendom, som de fleste kun drømmer om. Standen er udover det sædvanlige - indbydende og imponerende i enhver henseende.