Brannersvej 9, 3. th., 2920 Charlottenlund

UDSØGT LIEBHAVERI MED GULVVARME - PENTHOUSE TIL FEINSCHMECKEREN

Allerede når du træder ind i lejligheden bliver du mødt af de smukke, brede Dinesen plankegulve, der er lagt i hele længder i hvert enkelt rum. Lejlighedens hjerte er det lækre køkken alrum med loft til kip og fritlagte bjælker, i åben forbindelse med dagligstuen. Herfra har du direkte udgang til både en østvendt og en vestvendt tagterrasse. Fra begge tagterrasser har du en enestående udsigt til Charlottenlund skov imod øst og vandtårnet i Bernstorffsparken imod vest. Her er højt til loftet med blå himmel og grøn udsigt.

Tagterrassen imod vest har foldedøre, så terrassen nærmest går ind i et med køkken alrummet og stuen. Køkkenet er elegant i det mørke med rå mursten og giver karakter til rummet med de hvide vægge, det smukke gulv og de fritlagte bjælker. Køkkenet er udstyret med lækre hårde hvidevarer, indbygget kaffemaskine og et vinkøleskab. Skjult bag den ene køkkenlåge har du et fantastisk viktualierum.

Soveværelset er hyggeligt med fransk altan og samme smukke udsigt som fra tagterrassen imod øst og dejligt at kunne åbne dørene og lufte dynerne. Soveværelset har direkte adgang til velindrettet walk in closet med lækre detaljer. Godt værelse. Kontor / mindre værelse med indbygget skabsvæg. Badeværelset er stort, eksklusivt og indbydende med lækre fliser på gulvet, ekstra stor bruseniche med armatur fra Vola, HTH møbelarrangement i hele badeværelsets dybde med stort spejl - Miele vaskemaskine og tørretumbler bygget ind under skunken. Der er to vinduer på badeværelset. Entréen er virkelig rummelig med garderobeplads, plads til møbler og til kunst. Lejligheden er helt nyistandsat i 2021 med gulvvarme overalt og med nye VVS og el-installationer i hele lejligheden. Lejligheden har brugsret til kælderrum, cykelkælder og fælles gårdhave.

Lejligheden ligger i smørhullet af Charlottenlund, men roligt med fuglekvidren og udsigt. Du har få minutters gang til det pulserende og hyggelige miljø på Jægersborg Allé, tæt på Charlottenlund Station, Charlottenlund Skov, Fortet, Søbadet og Bernstorffsparken. Mere centralt kan du næsten ikke bo.

Den perfekte lejlighed til dig, der ønsker det lækreste og samtidig hyggeligste hjem.