Barsehøj 19, 2900 Hellerup

HUSETS HJERTE ER DET STORE ÅBNE KØKKEN ALRUM

På Barsehøj 19 i Hellerup ligger dette skønne hus med en fantastisk, ugeneret og solrig have. Du kan komme til Strandvejen på få minutter, ligesom du kan komme til indre by på få minutter. Huset er opført i i 1934 og har fået bygget 1. sal på i 2014, således at huset rummer hele 4 værelser og 3 badeværelser.

Når du træder ind i huset får du straks en wauw følelse med den åbne hal med loft til kip med synlige bjælker, det smukke, åbne trappeforløb til husets 1. sal og til husets gode kælder.

Husets hjerte er det store åbne køkken alrum med store vinduespartier og et helt fantastisk lysindfald. I køkkenet er der utrolig god skabsplads for ikke at tale om bordplads. Der er taget højde for det praktiske i køkkenet, hvilket gør det er et rigtigt arbejdskøkken og samtidig dejligt åbent til spiseafdelingen, hvor du har plads til det helt store spisebord og sofaarrangement. Når solen skinner er terrassen ligesom et stort ekstra køkken alrum, hvor du både kan grille, sidde ved det store spisebord og sætte dig over i lounge møblerne bagefter. Til de solrige dage er der en markise og sælger har også to store parasoller, som skaber en hyggelig stemning.

Stueetagen rummer også forældresoveværelse med indbygget skabsvæg, børneværelse og flisebadeværelse med brus.

1. salen indeholder repos, to rigtig gode værelser med loft til kip og fritlagte bjælker. Der er ligeledes badeværelse på 1. salen.

Kælderen har egen indgang, rummelig gang, værksted, vaskekælder og tre virkelig gode disponible rum. Der er også Carport og stort skur.

Haven vender perfekt med hensyn til solen, er velanlagt med fliser, en mindre terrasse og den store terrasse. Der er gammel beplantning med frugttræer mm.