Løvspringsvej 16, 2920 Charlottenlund

CHARMERENDE VILLA PÅ STILLE VILLAVEJ - KAN OVERTAGES STRAKS

Denne charmerende villa på den hyggelige villavej, Løvspringsvej 16 kan nu blive din. Huset er ikke blevet handlet siden 1991 af gode grunde. Området er fantastisk med gode specialbutikker på Ordrupvej, få minutter på cykel til Dyrehaven, Charlottenlund Skov og til stranden, vejen er en stille villavej, haven er vidunderlig og huset charmerende. Taget er blevet udskiftet i 2022, facaden renoveret og brugsrør skiftet, men indvendigt har du mulighed for at sætte dit helt eget præg på huset.

Huset ligger på grunden, således, at du både har en skøn forhave og en dejlig baghave. Indgangspartiet indeholder entré og badeværelse. I hallen har du den smukke svungne trappe op til 1. salen og nedgang til kælderen. Stor spisestue med høje paneler, stort vinduesparti og brændeovn. Spisestuen ligger en suite til den store opholdsstue med to dobbelte franske døre (oprindelig to stuer), dobbelte døre til den hyggelige havestue, hvor der ligeledes er dobbelte døre, hvor der skal laves en nedgang til forhaven. Separat køkken og et stort værelse med udgang til baghaven - det er oplagt at lave et stort køkken alrum med udgang til baghaven.

1. salen indeholder et lyst værelse med udgang til balkon, to yderligere værelser og et køkken, hvor de fleste i dag vil beholde 3 værelser og lave et badeværelse. Der er også mulighed for at udnytte 2. salen.

Kælderen udgør 62 kvm. med stort potentiale. Der er garage, carport og skur.

En charmerende villa på en dejlig privat grund.