Parkovsvej 59A, 2820 Gentofte

Fredfyldt oase i usædvanlig god stand

De fleste kender Parkovsvej for dens beliggenhed ved Bernstorffsparken. Dette charmerende hus ligger endda på en blind stikvej. Huset er gennemgribende renoveret med respekt for det oprindelige, men opdateret til nutiden med f.eks. gulvvarme i stueetagen.

Husets hjerte er det store, lækre køkken alrum og stue i et. Rummet er helt fantastisk med smuk trappe til husets 1. sal, lyset strømmer ind og du har udgang til to solrige terrasser. Køkkenet er indrettet med mange skabe og en smuk ø, som fremstår som et møbel i rummet. Du har plads til det helt store spisebord og den store sofagruppe. I stueetagen er der også et gæstebadeværelse med brus og en rummelig entré med indbyggede skabe.

Husets 1. sal er indrettet med et meget stort børneværelse med walk in og med fransk altan med fri udsigt til Bernstorffsparken (vil kunne opdeles i to værelser), lækkert walk in closet i forbindelse med forældre afdelingen. Flisebadeværelse med bruseniche og fin opbevaringsplads.

Haven er hyggelig, grøn med græs og hæk og to solrige terrasser, hvoraf den ene terrasse er omkranset af en høj kirsebærlaurbær hæk, som gør terrassen endnu mere hyggelig. Der er også et stort skur med god opbevaringsplads.

Hvis du ønsker at bo idyllisk og fredfyldt i smuk natur og samtidig kun få minutters kørsel til de hyggelige handelsgader Jægersborg Allé og Gentoftegade, bør du se dette charmerende hus.