Fortunvej 11, 2920 Charlottenlund

HERSKABSVILLA MED PARKLIGNENDE HAVE OG SNEDKERKØKKEN FRA KVÄNUM

Denne smukke herskabelige villa er opført i 1918 og blev i 2004 og 2005 gennemgribende renoveret med hvidpudset facade, dræn, sprossede vinduer og døre mm. og nyt sortglaseret tag kom på i 2016. Indvendigt er huset også gennemgribende renoveret, senest i 2021, hvor det eksklusive snedkerkøkken fra Kvänum blev lavet. Huset er renoveret med respekt for det oprindelige, men samtidig optimeret med f.eks. gulvvarme i hele stueetagen, hvor vinduer blev udskiftet med dobbelte døre, således at der alene i stueetagen er 8 dobbelte døre fra køkken alrummet og de to stuer, hvilket giver et helt fantastisk lysindfald. Du kan se med det blotte øje, at køkkenet er et snedkerkøkken og Kvänum har ry for at gennemtænkte indretningen ned til mindste detalje. Øen er elegant sat på ben og sammen med den smukke granitborplade på 3 cm og i et stykke ligner den et møbel. Køkken alrummet er hjertet i huset og mange aftener er det her familien samles og om sommeren bliver de fire dobbelte døre holdt åbne, så samspillet med ude og inde smelter sammen. En suite til køkken alrummet har du to smukke og højloftede stuer en suite med stuklofter. Fra stuerne er der ligeledes fire dobbelte døre ud til terrasse og haven. På terrassen har du både markise og varmelamper, som forlænger dine sommeraftener. Stueetagen rummer ligeledes en indbydende hall med original restaureret trappe, garderobe, gæstetoilet og vindfang.

Første salen indeholdt oprindelig 4 gode værelser, hvor det 4. værelse nu fungerer som et åbent kontor med udgang til altan, den fineste udsigt over haven og med lysindfald fra husets to kviste, hvor snedker har lavet en smuk indbygget bænk under den ene kvist. Oprindelig var der også to børneværelser (kan nemt reetableres) foruden forældresoveværelset med indbyggede skabe fra Kvänum og med direkte adgang til badeværelset. Badeværelset er velindrettet og med dobbelt bruser, snedker møbelarrangement med dobbelt håndvask og en ekstra indgang.

Kælderen har egen indgang, badeværelse og seperat toilet, bryggers og flere disponible rum. De fritlagte bjælker giver en hyggelig atmosfære i kælderen.

Havearkitekten skal have ros for den enestående have der er skabt med blomster, buske, træer og terrasser med sol fra morgen til aften.

Du er nærmeste nabo til Bernstorffsparken, hvor du kan nyde at gå en tur i smukke grønne omgivelser. Jægersborg Allé ligger i gå-afstand og byder på mange gode specialbutikker og indkøbsmuligheder.

Du har nu muligheden for at købe dette lækre, istandsatte, indbydende, lyse og sunde hus med en fænomenal have.