Sundkaj 7, 5. th., 2150 Nordhavn

LIEBHAVERI MED TAGTERRASSE MED UDEKØKKEN FRA CANE-LINE

Da sælger købte lejligheden som projektsalg var det vigtigt, at lejligheden blev så eksklusiv som muligt og derfor er der lavet tilvalg i denne lejlighed, som netop gør, at du får følelsen af, at her er eksklusivt og oser af kvalitet.

Køkkenet er eksklusivt og i et tidsløst design fra Multiform med ekstra dybe skuffer, bordplade og hårde hvidevarer af højeste kvalitet. Under trappen til 6. salen er pladsen blevet udnyttet til opbevaring, ovn og vinkøleskab, så selve køkkenet er helt stilrent. Køkkenet er i delvis åben forbindelse med den meget lyse stue med hele tre store vinduespartier, herunder den franske altan, som gør du har lysinfald fra 3 verdenshjørner i lejligheden. De store vinduespartier i stuen er udstyret med elektriske solgardiner fra Faber. Du kan træde direkte ud på en flot stor altan med udsigt til Øresund og kanalen foran ejendommen. I stuen er der også etableret indbygget biopejs, og der er adgang til et disponibelt rum til opbevaring. To gode værelser, begge med indbygget skabsvæg. Lækkert badeværelse med de elegante elementer fra Multiform skaber en rød tråd i indretningen - her er der både etableret separat bruseniche og vaskesøjle skjult bag røgfarvede glasskydelåger. Gæstetoilet. I stuen kan du tage trappen op til overetagen, hvor der mulighed for indretning af kontor og hyggekrog på det eksklusive glasgulv, der er bygget ud over trappen. Fra taghuset går du direkte ud til en pragtfuld ugeneret privat tagterrasse med opgraderet udekøkken fra Cane-Line. Her får du et helt unikt uderum, der kan indrettes til afslapning og wellness med udespa og loungemøbler, samt en unik udsigt til både Københavns tårne, Øresund og ikke mindst kanalen rundt om ejendommen. Der er gulvvarme i hele lejligheden. Der er elevator i ejendommen og der hører et kælderrum til boligen.

På denne adresse har du nem adgang til resten af Nordhavn, når Kronløbsøen er etableret, og du vil blandt andet bo tæt på metroen. Det nærmeste supermarked er få minutter væk, og du kan glæde dig til at blive en del af en spændende bydel med caféliv, biograf og mulighed for at bade i havnen eller sejle i kajak. Østerbros charmerende gader og blomstrende handelsliv kan nemt opsøges.

Du kan blive den heldige ejer af denne helt fantastiske eksklusive lejlighed med privat tagterrasse med fri udsigt over by, vand og havn.