Hovmarksvej 23A, 2920 Charlottenlund

SMUK HERSKABSVILLA - KOMPROMISLØST RENOVERET TIL PERFEKTION

Lidt hævet over vejen ligger denne villa med den smukkeste udsigt over områdets hustage med Dyrehaven i baggrunden. For tre år siden kunne du ikke engang se huset ude fra vejen - haven var vokset til og huset trængte til en kærlig hånd. I dag sendes der beundrende blikke til den herskabelige villa.
Sælger har totalrenoveret ejendommen kompromisløst og til perfektionisme med stor respekt for ejendommens originale herskabelige detaljer i rød tråd med det moderne og funktionelle. Samtlige fuger er kradset ud i murværket, der er lagt naturskifertag med inddækninger, tagrender og nedløbsrør i kobber, vinduer og døre udskiftet. Overalt i stueetagen og på 1. sal er der lagt sildebensparketgulve med gulvvarme.

Smuk hall med indbygget bænk og åbent trappeforløb til 1. salen og ned til kælderen. Det lækre køkken er fra Handcraftet Interior med smuk marmorbordplade, quooker og med en stor og indbydende køkkenø. Sælger har lavet et loungeområde, da køkken alrummet er familiens samlingspunkt. Opholdsstuen er hyggelig og med det smukkeste lysindfald. Dørene ud til terrassen står åbne det meste af sommeren. Terrassen er i hele husets bredde og med en hyggelig lækrog med markise. Der er gæstetoilet med vindue i stueetagen.

På 1. sal har alle tre værelser vinduer til to verdenshjørner. Forældresoveværelse med indbygget skabsvæg fra Handcraftet Interior og med udgang til balkon. To gode værelser - det ene med udgang til en skøn vestvendt terrasse. Lækkert badeværelse med fliser i Jura marmor, som i øvrigt går igen på gæstetoilettet og i badeværelset i kælderen, ligesom det er lagt på hele gulvet i kælderen. Møbelarrangement fra Handcraftet Interior, som går igen på badeværelset i kælderen og gæstetoilettet i stueetagen. Armaturer i badeværelser og gæstetoilet er fra Semplice.
Haven er smuk anlagt, nem at passe og fuldstændig lukket. I forhaven har du en sti op til huset og baghaven. Skraldespandene er skjult godt væk. Selve forhaven er en stor terrasse med plads til festtelt på 5 x 12 meter. I baghaven klarer robot plæneklipperen det hele. I baghaven har du solen hele dagen til solen går ned. Hus og have inviterer til middagsselskaber og fester. Der er parkeringsplads på egen grund.