Jægersborg Alle 61A, 2920 Charlottenlund

STILLE OG HELT PRIVAT - MIDT I BYENS HJERTE

Huset ligger helt fantastisk i hjertet af Charlottenlund. På selve Jægersborg Allé med de mange lindetræer og få minutters gang til de lækre specialbutikker Jægersborg Allé har at byde på. Ønsker du at gå en dejlig tur i naturen, bor du tæt på Bernstorffsparken og Charlottenlund Skov.

Huset har en lang indkørsel, så dine gæster kan holde i indkørslen og oppe ved huset er der plads til at vende bilen. Der er dobbelt garage og flere skure til opbevaring og brænde. Der er to aflåste låger til den skønne have med gammel beplantning med roser, blomster og buske der springer ud forskelligt i årstiderne.

Huset er velindrettet med oprindelig 4 værelser (nu 3 værelser), to badeværelser og gæstetoilet. Entréen er rummelig med indbyggede skabe, adgang til gæstetoilet, godt værelse, nedgang til kælderen og adgang til den meget store opholdsstue. Stuen er helt fantastisk med plads til spisebord og to sofagrupper, hvor man kan nyde og se ild i pejsen. Fra stuen er der også udgang til havestue, hvorfra du har udgang til den sydvendte terrasse, ligesom du har udgang til terrassen fra stuen, hvor det er oplagt at stille spisebordet. Master bedroom med indbygget skabsvæg og med direkte adgang til badeværelse. Stort spisekøkken med spiseplads, hvor det ene oprindelige værelse er inddraget til køkkenet. Reelt værelse og husets 2. badeværelse.

Kælderen er højloftet med både hobbyrum med indbygget skabsvæg, værksted, stort vaskerum, lille depotrum og rummelig gang, hvorfra der er er udgang til vindfang.

Haven er privat og solrig med sol fra morgen til aften. Selve terrassen er imod syd.

Huset har en fin tilstandsrapport og taget, køkkenet og gulvene er fra 1999.