Vasehøjvej 8, 2920 Charlottenlund

IDYL, CHARME OG KVALITET I EN SMUK HARMONI

Huset ligger på en stille og hyggelig vej, hvor du både er tæt på Charlottenlund Skov, Skovshoved Havn, Dyrehaven og samtidig det pulserende miljø på Ordrupvej og Jægersborg Allé. Du har også de bedste skoler i nærheden. Huset er smukt og harmonisk, opført i 1927 og beliggende på en parklignende grund.

Huset er renoveret med respekt for den oprindelige arkitektur, hvor taget eksempelvis er udskiftet med rygning og grater i mørtel for at bevare det gamle udtryk. Når du kommer ind i hallen føler du rummelighed og et fantastisk lysindfald, smukt trappeforløb og indbyggede snedkerskabe fra Simonsen & Czechura. Lækkert og eksklusivt køkken fra Simonsen & Czechura, hvor det ultimative snedkeri kan ses og føles. Kombinationen med håndmalede låger, massive egetræsbordplader, messing og bruneret messing skaber et roligt og eksklusivt køkken som passer perfekt til huset. Fra køkkenet er der dobbelte døre til den mest skønne træterrasse i to niveauer, hvor du både har muligheden for at spise morgenmad i solen, lounge om eftermiddagen i solen og aftensmad i solen. Terrassen kunne ikke være mere perfekt og stor til at have møbler til de forskellige tidspunkter på dagen, så du ikke skal rykke rundt på møblerne. Der er også markise, hvis du ønsker skygge. Køkkenet fungerer som hovedbanegården i huset som det mest centrale samlingssted. En suite til køkkenet har du den meget store stue, som oprindelig har været to rum, men nu med lys fra 3 verdenshjørner. Imellem køkkenet har du en firefløjet fransk dør, som giver et helt unikt lysindfald. I stueetagen har du også et pragtfuldt kontor eller ekstra værelse og et gæstebadeværelse med brus. 1. salen er indrettet med tre gode værelser, walk in closet og et lækkert stort badeværelse med både brus og badekar. Simonsen & Czechura har også lavet badeværelsesmøblet, ligesom de har lavet de indbyggede snedkerskabe på gangen. I kælderen finder du husets 3. badeværelse, stort vaskerum med udgang, rummeligt gangareal med indbyggede skabe, teknikrum og to gode hobbyrum.

Haven er idyllisk og ugeneret med gamle frugttræer, gammel beplantning, legehus og terrasse i træ og en med fliser. Der er både garage og stort skur.