Gammel Kongevej 131A, 2., 1850 Frederiksberg C

EKSKLUSIV HERSKABSLEJLIGHED MED PARKERING OG STOR SYDVENDT ALTAN

Lejligheden er blevet totalrenoveret i 2020 med en luksus, som fryder dit øje. Alt er velovervejet og gennemtænkt ned til den mindste detalje. Dinesen douglas gran planker i fulde længder i hvert enkelt rum, snedker Nicolaj Bo står for kvalitet og har været inde over både køkken og badeværelse. Nyt el i 2020.

Køkkenet er lejlighedens hjerte og svært at beskrive med ord. Udsigten er fænomenal til både grønt og til det historiske baghus. Køkkenet med gulvvarme er optimalt indrettet i samarbejde med snedker Nicolaj Bo med både god skabsplads og bordplads. Der er både plads til en daybed og mange om spisebordet, hvor ejer har indrettet sig med en bænk i egetræ, spisebord i egetræ og stole i egetræ, som fremhæver det egetræ, der er i det elegante og luksuriøse snedkerkøkken. Udgang til stor sydvendt altan med plads til bænk eller spisebord og krukker med blomster og krydderurter.

To stuer en suite, hvor den ene stue har en smuk snedkereret indbygget reol. Stuerne er adskilt via franske døre. Begge stuer er meget store med plads til den helt store sofa og helt store spisebord. Meget stort værelse, som oprindelig var en del af 3 stuer en suite, men hvor sælger har fået lukket ordentlig af, så det nu er et stort og reelt værelse. Imod gården er der yderligere to værelser, hvor det ene har en fransk altan og det andet har et walk in closet. Når du træder ind i badeværelset får du en følelse af wellness med både badekar og brus. Skabene er også snedkeret af Nicolaj Bo og valget af bordplade kan næsten ikke findes mere luksuriøs. Armatur til det fritstående badekar er fra Vola, ligesom brusearmatur er fra Vola. Der er også gæstetoilet.

Lejligheden er beliggende i det pulserende miljø på Frederiksberg C og samtidig er lejligheden så stor, at størstedelen ligger ud til den skønne gård med den mest fantastiske udsigt. Ejendommen er blevet renoveret med tag, opgang, sat altaner på i 2016 og i 2021 blev facaden renoveret både ud til gaden og til gården og faldstammerne udskiftet i 2020. Smedejernsporten er betjent med kode og fjernbetjening, så du nemt kan komme med bilen ind i gården og parkere.

Alt i alt en perle af en lejlighed..